Så låter 5G och så mycket strålar det på 600meters avstånd!

Så låter 5G och så mycket strålar det på 600meters avstånd!

(googleöversatt text från engelsk källa: https://biome-living.com/sound-of-5g/)

5G är nu installerat och påslaget på miljontals ställen över hela världen och därför har mina tester börjat. Många undrar: hur låter 5G?

Idag ska jag dela med mig av strålningsnivåerna plus det kusliga ljudet av 5G-strålning som kommer från sändarna.

Strålningen från 5G (RF/mikrovågor) är en osynlig miljöförorening, bortom vår medvetenhet.

Mitt mål – med hjälp av specialutrustning, är att avslöja både hur 5G-strålbildande strålning låter och hur mycket strålning jag utsätts för 600 meter från 5G-sändarna.

platskarta för mobiltornet

Plats för testad 5G-installation

5G-platsen som testades låg i Kings Cross, Sydney och går efter RFNSA ID-nummer 2011007. Jag satte upp 615 meter från 5G-sändarna med fri sikt över hela installationen.

Testutrustningen som användes var bland de bästa som finns i världen. Gigahertz Solutions HFW59D + HP33 filter och riktad antenn för att endast mäta 5G-strålningen vid en frekvens på 3,5 GHz.

Höga strålningsnivåer 600m (2 000 fot) bort

En maximal effekttäthet på 12 600 uW/m2 (crest-faktor tillämpad) upptäcktes på 615 meters avstånd (2 018 fot) – det är 12 gånger IBN-extremnivån. Detta är också från enbart 5G-sändarna, inte inklusive 3/4G som också finns på platsen.

Detta är ett problem, särskilt eftersom nästan ingen använder 5G-telefoner (när jag genomförde detta test i december 2019). Det betyder att strålningen från 5G-sändare sannolikt kommer att öka ännu mer när människor börjar använda 5G-aktiverade enheter.

graf över 5G-strålning

Strålningsnivå jämfört med IBN-riktlinjer från Tyskland

5G ökar exponeringen dramatiskt

Sedan början av 1900-talet har vår exponering för icke-inhemska elektromagnetiska fält smygat sig långsamt. Men det har bara varit under de senaste 25 åren som våra exponeringar har exploderat otroligt .

Detta är främst tack vare den ökade tätheten i mobiltornet (efterfrågan på data med hög bandbredd på mobila enheter) och den trådlösa tekniken vi tar in i våra hem (Wi-Fi, mobiltelefoner etc).

Men i början av 2019 när 5G installerades runt om i världen var de flesta mycket omedvetna om något av stor betydelse. En kraftig upptrappning av vår exponering för radiofrekvens-/mikrovågsstrålning – speciellt från 5G.

En liten studie som jag genomförde visade att när 5G väl installerades på cellulära basstationsplatser – det var nästan alltid en signifikant ökning av strålningen .

Från grafen nedan kan du mycket enkelt se strålningsnivåerna före och efter att 5G installerades.

5g strålningsnivåer

De som drabbas mest kommer inte bara att vara de som bor i direkt synhåll till ett mobiltorn . Det kommer att påverka oss alla när vi bara kör runt .

När du kör (eller går runt för den delen) får du betydande exponeringar när du passerar 4/5G-sändarna. Som nu i princip finns överallt.

Ofta placeras 5G (och 4G)-sändare hängande utanför motorvägsskyltar, hustak, mobiltornsstrukturer – även inne i tunnlar och precis ovanför deras in-/utgångar.

Hur låter 5G?

Under min undersökning lyckades jag också fånga ljudet av 5G vilket är något annat! Den har ingen likhet med det mjuka höga ljudet från 3/4G-sändare. Det är mycket oberäkneligt och låter nästan som statisk elektricitet.

Man kan bara föreställa sig vilken typ av biologisk skada denna typ av fält har. Bara att lyssna på dess oberäkneliga ljud talar för sig självt – lyssna nedan!

 av 5G kommer från sändarna

.

Jag har fått många människor att uppleva symtom, inte bara från 5G utan från alla fyra EMF:er i allmänhet. Mycket vanligt är huvudvärk, ringningar i öronen eller att känna en vibration i huvudet.

Det här oroar mig… Det skulle vara intressant att höra vad andra känner kring 5G-torn, särskilt de som lider av elöverkänslighet (EHS).

Kom ihåg att hålla avstånd och begränsa exponeringen!

Matt Cossey är en certifierad elektromagnetisk strålningsspecialist från Australien. 

Han har hjälpt till att skydda tusentals över hela världen från EMF.

Utvalda bilder är från barns hälsoförsvar

3 svar på “Så låter 5G och så mycket strålar det på 600meters avstånd!”
  1. Mitt ADSL stängdes ned i december 2022 och jag har fått gå över till trådlöst bredband, tillfälligt. Jag upptäckte då, att 3G (våglängd 15 cm) som jag kan nyttja, inte passerar genom mina avskärmade ytterväggar, men 4G/5G som nyttjar 800 MHz, på landsbygden (våglängd 50 cm) passerar genom väggen. Jag mådde dåligt av strålningen när jag använder 4G så jag gjorde en kontrollmätning som jag sedan skickat till Svea Hovrätt, då jag överklagat installation av elmätare som ju använder 800 MHz. Jag har placerat antennen 17 meter från huset. Elmätaren kommer att stå 10 meter från huset.
    Miljön här på landsbygden har börjat bli riktigt jobbig. /Solveig Silverin

    https://www.youtube.com/watch?v=u3Qr5A-gBhA

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stötta oss i vårt arbete / Bli medlem!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security