EHS elöverkänslighet en film

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=_as2BIAE8s0″ title=”Elöverkänslighet – ingen vacker saga” description=”Elöverkänslighet” thumbnail=”1071″ autoplay=”true” controls=”true” /]

En magisk animerad film om funktionsnedsättningen elöverkänslighet

-”Kanske har du elöverkänslighet (EHS)? Den elektromagnetiska känsligheten ökar. Det är en EMF-inducerad funktionsnedsättning/intolerans. Om du är elöverkänslig, som karaktären i den här filmen, vet du att det inte är någon saga. Det förstör drömmar och förstör liv och tvingar människor in i isolering, fattigdom och förtvivlan.

Läkarkåren är fortfarande bedrövligt dåligt informerad om EMF-sjukdom och är fortfarande dåligt beredd att ge meningsfulla diagnoser efter årtionden av att ignorera tillståndet. Det finns inga diagnostiska ramar eller behandlingar för EMF-relaterade hälsoproblem. Funktionsnedsättningen, ofta kallad ”mikrovågssyndrom”, och även om den är ett sekel gammal, är fortfarande inte fullt erkänd av läkarkåren. Mitt i en kontroversiell utbyggnad av 5G är den ännu mer kontroversiell än tidigare.

Har EU:s befolkning nu nedsänkt i en ”soppa” av elektromagnetiska vågor 24/7 råd att ignorera elöverkänslighet längre? Särskilt som utbyggnaden av 5G har brutit mot grundläggande mänskliga rättigheter och informerat samtycke, struntar i försiktighetsprinciper utan någon miljöriskbedömning eller korrekt erkännande av betydande biologiska skador som är grundligt alarmerande i avsaknad av solida bevis för att de förmodligen inte är ”ingenting att beröra” handla om.” Biologiska bevis från de begränsade studierna på millimetervågor och etablerade studier över decennier om låg till högre frekvens elektromagnetisk exponering, tyder på att skilja sig åt. EHS ber att skilja sig åt.

Vänligen stöd och skriv under det europeiska medborgarinitiativet genom att skriva under nedan.
1 miljon underskrifter krävs för att tvinga EU att uppmärksamma och agera enligt ECI:s rekommendationer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stötta oss i vårt arbete / Bli medlem!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security