Havannasyndromet Mikrovågssjuka
Havannasyndromet Mikrovågssjuka

Vad är HAVANNASYNDROMET ?

Havannasyndromet (ibland även kallad för mikrovågssjukan) är en sjukdom som kommer från exponering för mikrovågor som wifi, mobiltelefonstrålning, antenner, master, Bluetooth, 5G och andra radiofrekvenser.

Läs mer: Mikrovågssjuka

Havannasyndromet är en uppsättning medicinska symtom med okända orsaker som främst upplevs utomlands av amerikanska regeringstjänstemän och militär personal. Symtomen varierar i svårighetsgrad från smärta och tinnitus till kognitiva svårigheter. Detta syndrom rapporterades första gången 2016 av amerikanska och kanadensiska ambassader i Havanna, Kuba. Senare har fler människor, inklusive underrättelsetjänst och militär personal, samt deras familjer, rapporterat liknande symtom på andra platser som Kina, Europa och Washington DC. Orsaken till Havannasyndromet är ännu inte fastställd, men det har spekulerats att den ryska militära underrättelsetjänsten kan vara ansvarig 123.

Mikrovågssjukan är en hälsoproblematik relaterad till strålning. Strålningen som sänds ut från mobilmaster är mikrovågor, vilka är radiovågor med kortare våglängd. Redan på 1930-talet var det känt att radiovågor kunde påverka arbetsmiljön, och personer som arbetade med radiosändare upplevde problem kopplade till störningar i det centrala nervsystemet. Nervsystemet är känsligast, och påverkan visar sig ofta som trötthet, sömnproblem, huvudvärk, koncentrationsstörningar, oro, nedstämdhet, minnesstörningar eller irritation. Denna kombination av symtom fick namnet mikrovågssjukan och stämmer väl överens med de besvär som är vanligare i närheten av mobilmaster. Forskning har visat att personer som bor nära mobilmaster kan drabbas av liknande symtom som de som arbetar i mikrovågsbelastade miljöer 456.

Det är viktigt att fortsätta forska och förstå dessa fenomen för att skydda människors hälsa.

3 svar på “Vad är HAVANNASYNDROMET ? Är det samma sak som mikrovågssyndrom/mikrovågssjuka?”
  1. Det är fruktansvärt hur denna pulsade mikrovågsstrålning skadar människor. Nu måste folk sluta upp med att gnälla och GÖRA något! Att gå med i Vågbrytaren är en bra början.

  2. Havannasyndromet drabbar de flesta privatpersoner idag – mikrovågor används nämligen av mobiler och annan trådlös mekanik snart 24/7.
    symptom: yrsel, illamående, minnesförlust, försämrad syn och hörsel, migrän, minnessvårigheter, värk. Andra symptom är hjärnskakningar och koncentrationssvårigheter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stötta oss i vårt arbete / Bli medlem!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security